Meta Akkuş

Meta Akkuş

Meta Akkuş
Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Doğum Tarihi: 10.2.1980

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk senarist, yapımcı ve yönetmen.

İstanbul'da doğan Akkuş, küçük yaşında ailesiyle Fransa'ya taşındı. Paris College Berange'da orta ve lise eğitimiyle paralel tiyatro oyunculuk dersleri gördü. Lisenin son sınıfında ilk tiyatro oyununu yazıp yönetti. Londra'da sinema okudu. Halen kısa metraj, video klip ve reklam yönetmenliğiyle kariyerine devam etmektedir.

Filmografi

2019 Bir Dilek Tut
2008 Son Tren (Belgesel)
2008 Unsatisfaction (Kısa Film)
2008 La Muetta (Kısa Film)
2004 Zero Tues (Kısa Film)
2004 La Peur (Kısa Film)
2004 Scope (Kısa Film)
2000 La Solitude (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

  • Bir Dilek Tut, Make a Wish, 2018, Yönetmen, Senarist, Yapımcı

Meta Akkuş Fotoğrafları