Mia Hansen-Løve

Mia Hansen-Løve

Mia Hansen-Løve
Oyuncu, Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 5.2.1981

Doğum Yeri: Paris, Fransa

Fransız film yönetmeni ve aktristir.

Yönetmenliğini yaptığı 2007 yapımı Tout est pardonné, 2007 Cannes Film Festivali'nde gösterilmiştir.

2009 yapımı Le père de mes enfants ve 2016 yapımı L'Avenir (film) adlı yapımları çeşitli film testivallerinde gösterilmiş beğeni kazanmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2016 L'Avenir
2014 Eden
2011 Un amour de jeunesse
2009 Le père de mes enfants
2007 Tout est pardonné
2004 Après mûre réflexion

Oyuncu

2000 Les destinées sentimentales
1998 Fin août, début septembre

Görev Aldığı Yapımlar

  • Gelecek Günler, L'Avenia / Things to Come, 2016, Yönetmen, Senarist
  • Cennet, Eden, 2014, Yönetmen, Senarist
  • Elveda İlk Aşk, Goodbye First Love / Un amour de jeunesse , 2011, Yönetmen, Senarist
  • Alın Yazısı, Les destinées sentimentales, 2000, Oyuncu

Mia Hansen-Løve Fotoğrafları

Mia Hansen-Løve Haberleri

Portreler