Mia Kirshner

Mia Kirshner

Mia Kirshner
Oyuncu

Doğum Tarihi: 25.1.1975

Doğum Yeri: Kanada

Filmografi:
Kiss At Pine Lake  (2012) 
I Think I Do  (2012)  
Şeytanın Ormanı  (2012)  
'wolf Lake' Four Feet Under  (2011) 
388 Arletta Avenue  (2011)  
30 Days Of Night: Dark Days  (2010)  
30 Days Of Night 2  (2010)  
Miss Conception  (2008)  
Cehennem Çiçeği  (2006)  
Oğlumun İzinde  (2004)  
Parti Canavarı  (2003)  
New Best Friend  (2002)  
Not Another Teen Movie  
(2001)  Spencer  (2001)  
Century Hotel  (2001)  
Melek Öpücüğü  (2000)  
Dark Summer  (2000)  
Saturn  (1999)  
Out Of The Cold  (1999)  
Anna Karenina (IV)  (1997)  
Çılgın Şehir  (1997) 
Karga 2  (1996)  
Murder in The First  (1995)  
Exotica  (1994)  
Love And Human Remains  (1993)  
They Come Back  
 
Oyuncu Olduğu Diziler:
The L Word  (2009)  
Vampir Günlükleri  (2009)  
The L Word  (2008)  
The L Word  (2007)  
The L Word  (2006)  
The L Word  (2005)  
The L Word  (2004) 

Görev Aldığı Yapımlar

Mia Kirshner Fotoğrafları

Mia Kirshner Haberleri

Portreler