Micha Lescot

Micha Lescot

Micha Lescot
Oyuncu

Doğum Tarihi: 21.5.1974

Doğum Yeri: Fransa

Fransız oyuncu.

Histoire Naturelle (2002), Camille şi a doua şansă (2012) ve Vendredi soir (2002) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2017 Le Redoutable
2017 Demain et tous les autres jours
2017 Clip Une femme d'Albin (Kısa Film)
2016 Arès
2015 Je vous souhaite d'être follement aimée
2015 Nos futurs
2015 Vent moderne (Kısa Film)
2014 Maestro
2014 Saint Laurent
2012 Camille redouble
2012 Old Love Desert (Kısa Film)
2010 Clip (Kısa Film)
2009 La Folle Histoire d'amour de Simon Eskenazy
2009 Le Bel Âge
2008 Leur morale
2008 Musée haut, musée bas
2008 Les Inséparables
2006 Enfermés dehors
2006 Je me fais rare
2006 Enceinte jusqu'aux dents (Kısa Film)
2002 Vendredi soir
2002 Histoire Naturelle (Kısa Film)
1998 Lautrec
1996 Nénette et Boni
1995 Le Plus Bel Âge

Televizyon

2017 La Bête curieuse
2014 Rouge Sang
2013 Nicolas Le Floch
2013 Indiscrétions
2011 À la recherche du temps perdu
2010 Contes et nouvelles du XIXe siècle
2007 Peut mieux faire
2006 L'Avare
2005 Vénus et Apollon: Soin révélateur
1998 Le Feu sous la glace
1998 Les Grands Enfants
1995 Attention, fragile
1994 US Go Home
1985 Music Hall
1985 Les Lendemains qui chantent

Görev Aldığı Yapımlar

Micha Lescot Fotoğrafları

Portreler