Michael Angarano

Michael Angarano

Michael Angarano
Oyuncu

Doğum Tarihi: 3.12.1987

Doğum Yeri: New York, ABD

Michael Anthony Angarano (d. 3 Aralık 1987, Brooklyn, New York), ABD'li aktör.

Michael Angarano, Doreen ve Michael Angarano'nun oğlu olarak doğdu. İtalyan asıllıdır. Angarano Crespi Carmelite Lisesi'nden 2005 yılında mezun oldu. Şu anda Los Angeles'ta Sherman Oaks'da bir dairesi vardır.
Hakkında

  Phantom Menace_ (1999): _Star Wars Episode 1 Anakin Skywalker rolü için üç finalistten biri oldu.
  Andrew adında bir erkek kardeşi, Erica adında bir kız kardeşi ve Kristen adında bir ablası var.
  Katolik okuluna katıldı.
  Heart (1999) Music rolünden ötürü keman çalmayı öğrendi. Bugün hala çalıyor.
  En sevdiği TV şovları 'Friends' (1994), 'Seinfeld' (1990) ve 'The Sopranos' (1999).
  En sevdiği müzikal hareket Blink 182, Green Day ve Eminem'dir.
  En sevdiği spor futbol, Amerikan futbolu ve basketboldur.
  En sevdiği spor takımları NY Mets, NY Knicks, New York Jets ve NJ Devils'dir.
  Halen Los Angeles, Kaliforniya'da yaşamaktadır. [2004].
  Soyadını telaffuz edemeyen İspanyolca öğretmeni kendisine Angie lakabını takmıştır.
  Gitar çalar.
  Diğer aktörler David Gallagher, Mae Whitman, ve Trevor Morgan ile arkadaştır.
  Interstate 5 Tenisçileri Derneği Üyesidir.
Filmografi

1997   For Richer or Poorer   Sammy Yoder  
1999   Music of the Heart   Nick 7 yaşında  
Baby Huey's Great Easter Adventure   Nick  
2000   Almost Famous   Genç William  
The Brainiacs.com   Matt Tyler  
2001–2006   Will & Grace   Elliot   tv dizisi, 11 bölüm
2002   Little Secrets   Philip  
2003   Seabiscuit   Geç Kızıl Pollard  
Maniac Magee   Jeffrey Lionel Magee   TV Sineması
2004   The Dust Factory   Rocky Mazzelli   limitli sürüm
Summerland   Jeb Ekhart   tv dizisi, 2 bölüm
Konuş Benimle   David Petrakis  
2005   Dear Wendy   Freddie   limitli sürüm
Sky High   Will Stronghold   baş rol
Lords of Dogtown   Sid  
2006   One Last Thing...   Dylan   limitli sürüm
Less than Perfect   George Denton   tv dizisi, 2 bölüm
2007   The Final Season   Mitch Akers  
Man in the Chair   Cameron  
Snow Angels   Arthur   bağımsız film
24   Scott Wallace   tv dizisi, 4 bölüm
Black Irish   Cole  
The Bondage   Charlie  
2008   The Forbidden Kingdom   Jason Tripitikas   baş rol
2009   Gentlemen Broncos   Benjamin Purvis  
2011   The Art of Getting By   Dustin  
Red State   Travis  
Noah's Ark: The New Beginning   Townsman   canlandırılmış
Ceremony   Sam Davis  
Haywire  

Görev Aldığı Yapımlar

Michael Angarano Fotoğrafları

Michael Angarano Haberleri

Portreler