Michael Angelo Covino

Michael Angelo Covino

Michael Angelo Covino
Oyuncu, Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Doğum Tarihi: 4.07.1984

Doğum Yeri: New York, ABD

ABD'li oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

The Climb (2019), Ayakkabılar (2016), Hunter Gatherer (2016) ve Keep in Touch (2015) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 La Mission
2019 The Climb
2019 Carte Blanche (Kısa Film)
2018 The Climb (Kısa Film)
2017 Secrets (Kısa Film)
2016 Good Enough
2015 Keep in Touch
2013 Spanish Rice (Kısa Film)
2013 Absence
2012 Climbing Mt. Evelyn (Kısa Film)
2012 Lightning Man: The Allen Glukowski Story (Kısa Film)
2008 The Liberation of Teddy Wendin (Kısa Film)

Televizyon

2018 All Wrong

Yönetmen

2019 The Climb
2018 The Climb (Kısa Film)
2010 Surprise Surprise (Kısa Film)
2008 The Liberation of Teddy Wendin (Kısa Film)
2007 One Night Stand (Kısa Film)

Yapımcı

2019 The Climb
2018 The Climb (Kısa Film)
2016 Ayakkabılar
2016 Hunter Gatherer
2015 High Phantom Playback (Kısa Film)
2015 The Rat Slayer of Hillside NJ (Kısa Belgesel)
2015 Beyond Glory
2015 Strings (Kısa Film)
2015 Keep in Touch
2015 Babysitter
2013 Absence
2012 Portrait of an Old Toy Man (Kısa Belgesel)
2012 Desperate Measures (Kısa Film)
2012 Lightning Man: The Allen Glukowski Story (Kısa Film)
2010 Surprise Surprise (Kısa Film)
2008 The Liberation of Teddy Wendin (Kısa Film)

Senaryo

2019 The Climb
2018 The Climb (Kısa Film)
2015 Keep in Touch
2012 Lightning Man: The Allen Glukowski Story (Kısa Film)
2010 Surprise Surprise (Kısa Film)
2008 The Liberation of Teddy Wendin (Kısa Film)
2007 One Night Stand (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Michael Angelo Covino Fotoğrafları