Michael Chaves

Michael Chaves

Michael Chaves
Yönetmen

Doğum Yeri: ABD

ABD'li yapımcı, senarist ve yönetmen.

Chase Champion (2015), The Maiden (2016), The Curse of La Llorona (2019) ve The Conjuring 3 (2020) filmleriyle tanınmıştır. İlk yönetmenlik deneyimi 2009 yılı yapımı Worst Date Ever filmidir. 2016 yılında senaryosunu ve yönetmenliğini üstlendiği The Maiden filmiyle Shriekfest film Festivali'nde Best Super Short Horror Film Ödülü'nü kazanmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2020 The Conjuring 3
2019 The Curse of La Llorona
2016 The Maiden (Kısa Film)
2014 Make te of Every Sound (Kısa Film)
2010 Regen (Kısa Film)
2009 Worst Date Ever (Kısa Film)

Televizyon

2015 Chase Champion (Kısa Web Dizi)

Senaryo

2016 The Maiden (Kısa Film)
2010 Regen (Kısa Film)

Televizyon

2015 Chase Champion (Kısa Web Dizi)

Yapımcı

2016 The Maiden (Kısa Film)

Müzik Videosu

2019 Bury a Friend

Görev Aldığı Yapımlar

Michael Chaves Fotoğrafları

Portreler