Michael Cristofer

Michael Cristofer

Michael Cristofer
Oyuncu, Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 22.1.1945

Doğum Yeri: New Jersey, ABD

ABD'li oyuncu, senarist ve yönetmen.

The Shadow Box (1980), Geç Kalan Sevgi (1984), The Witches of Eastwick (1987), Şenlik Ateşi (1990), Breaking Up (1997) ve Georgia O'Keeffe (2009) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2018 Last Supper
2016 Year by the Sea
2015 The Girl in the Book
2015 Chronic
2015 Adderall Günlükleri
2014 Emoticon ;)
2014 5 Kat Yukarı
2009 Diğer Kadın
1995 Zor Ölüm 3
1984 The Little Drummer Girl
1978 Halk Düşmanı
1974 The Crazy World of Julius Vrooder

Televizyon

2019 Mr. Robot (Seslendirme)
2016 Ray Donovan
2014 Elementary
2014 American Horror Story
2013 Smash
2012 Suits
2010 Rubicon
1977 The Andros Targets
1976 The Last of Mrs. Lincoln (TV Filmi)
1976 Lincoln (Mini Dizi)
1975 The Rookies
1975 Kojak
1975 Doctors' Hospital
1975 The Entertainer (TV Filmi)
1975 Knuckle (TV Filmi)
1975 Crime Club (TV Filmi)
1974 The Magician
1974 Gunsmoke

Yönetmen

2020 Gececi
2001 Günahkâr
1999 Body Shots

Televizyon

1998 Gia (TV Filmi)
1982 Candida (TV Filmi)

Senaryo

2020 Gececi
2016 The Bleeder
2005 Casanova
2001 Günahkâr
1997 Breaking Up
1993 Bay Jones
1990 Şenlik Ateşi
1987 The Witches of Eastwick
1984 Geç Kalan Sevgi

Televizyon

2009 Eastwick
2009 Georgia O'Keeffe (TV Filmi)
1998 Gia (TV Filmi)
1992 The Witches of Eastwick (TV Filmi)
1980 The Shadow Box (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Michael Cristofer Fotoğrafları

Michael Cristofer Haberleri