Michael Dougherty

Michael Dougherty

Michael Dougherty
Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 28.10.1974

Doğum Yeri: Ohio, ABD

ABD'li oyuncu, senarist ve yönetmen.

Trick 'r Treat (2007), Yılbaşı Kabusu (2015), Godzilla II: Canavarlar Kralı (2018), X-Men: Apocalypse (2016), X-Men 2 (2003) ve Süperman Dönüyor (2006) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2020 Trick 'r Treat 2
2019 Godzilla: Canavarlar Kralı
2015 Yılbaşı Kabusu
2011 Making Friends (Kısa Film)
2007 Trick 'r Treat
1996 Season's Greetings (Kısa Film)

Televizyon

2003 Deadtime Stories (Kısa Film)
1997 Cartoon Sushi

Yapımcı

2015 Yılbaşı Kabusu
2012 Trick 'r Treat: Father's Day (Kısa Video)
2011 Making Friends (Kısa Film)
2007 Trick 'r Treat

Senaryo

2020 Trick 'r Treat 2
2019 Godzilla: Canavarlar Kralı
2016 X-Men: Apocalypse
2015 Yılbaşı Kabusu
2012 Trick 'r Treat: Father's Day (Kısa Video)
2011 Making Friends (Kısa Film)
2007 Trick 'r Treat
2006 Süperman Dönüyor
2005 Urban Legends: Bloody Mary (Video)
2003 X-Men 2
1996 Season's Greetings (Kısa Film)

Televizyon

2003 Deadtime Stories (Kısa Film)

Oyuncu

2006 Süperman Dönüyor 
2005 The Big Empty (Kısa Film)

Televizyon

2004 30-Second Bunny Theatre (Seslendirme)

Görev Aldığı Yapımlar

Michael Dougherty Fotoğrafları

Michael Dougherty Haberleri

Portreler