Michael Dowse

Michael Dowse

Michael Dowse
Yönetmen

Doğum Tarihi: 19.4.1973

Doğum Yeri: Ontario, Kanada

Kanadalı senarist, yapımcı ve yönetmen.

National Screen Institute mezunudur. It's All Gone Pete Tong (2004), Ya Aşksa (2013) ve Avanak (2011) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 Stuber
2017 Robot Bullies (Kısa Film)
2013 Ya Aşksa
2011 Avanak
2011 Bu Gece Beni Eve Al
2010 Fubar II
2004 It's All Gone Pete Tong
2002 Fubar
2000 237

Televizyon

2017 Fubar Age of Computer
2017 Future Man
2017 Preacher
2017 Man Seeking Woman
2009 The Foundation

Yapımcı

2013 Ya Aşksa
2010 Fubar II
2009 You Might as Well Live
2002 Fubar

Televizyon

2017 Fubar Age of Computer
2017 Man Seeking Woman
2009 The Foundation

Senaryo

2013 The Grand Seduction
2010 Fubar II
2004 It's All Gone Pete Tong
2002 Fubar
2000 237 (Kısa Film)

Televizyon

2017 Fubar Age of Computer
2009 The Foundation

Görev Aldığı Yapımlar

Michael Dowse Fotoğrafları

Michael Dowse Haberleri

Portreler