Michael Ealy

Michael Ealy

Michael Ealy
Oyuncu

Doğum Tarihi: 3.8.1973

Doğum Yeri: Maryland, ABD

İngiliz asıllı ABD'li oyuncu.

Asıl adı Michael Brown'dır. Berber Dükkanı (2002), Soul Food (2000), Law & Order (1990) ve Madigan Men (2000) gibi yapımlarla tanınmıştır. Ekim 2012 tarihinde Khatira Rafiqzada ile evlenmiştir ve 2 çcouk babasıdır.

Filmografi

2021 Really Love
2020 Fatale
2019 Stucco (Kısa Film)
2019 Jacob's Ladder
2019 Davetsiz Misafir
2015 The Perfect Guy
2014 Erkek Aklı 2
2014 Tek Gecelik Aşk
2013 Last Vegas
2013 The Signal (Kısa Film)
2012 Unconditional
2012 Erkek Aklı
2012 Karanlıklar Ülkesi: Uyanış
2011 Margaret
2010 Bütün Kızlar Toplandık
2010 Takers
2008 Beyoncé: Halo (Video Kısa Film)
2008 Yedi Yaşam
2008 St. Anna Mucizesi
2007 Put It in a Book (Kısa Film)
2005 Mariah Carey Feat. Jermaine Dupri: Get Your Number (Kısa Video)
2005 Jellysmoke
2004 Berber Dükkanı 2
2004 Never Die Alone
2004 November
2003 Daha Hızlı Daha Öfkeli
2003 Justice
2002 Berber Dükkanı
2002 Gizli Ortak
2001 Kissing Jessica Stein
2000 The Lush Life (Kısa Film)

Televizyon

2020 Stumptown
2019 Being Mary Jane
2016 Secrets and Lies
2016 Barbarians Rising (Belgesel Dizi – Anlatıcı)
2015 The Following
2014 Almost Human
2012 Common Law
2011 Californication
2011 The Good Wife
2010 Flashforward
2009 Hawthorne
2007 Suspect (TV Filmi)
2006 Sleeper Cell
2005 Their Eyes Were Watching God (TV Filmi)
2003 ER
2001 Soul Food
2000 Metropolis (TV Filmi)
2000 Madigan Men
2000 Law & Order

Görev Aldığı Yapımlar

Michael Ealy Fotoğrafları

Michael Ealy Haberleri