Michael Garza

Michael Garza

Michael Garza
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.2.2000

Doğum Yeri: Teksas, ABD

ABD'li oyuncu.

Yarı Meksikalı ve Fransız kökenine sahiptir. Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1 (2014), Wayward Pines (2015) ve Korku Hikayeleri (2019) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Korku Hikayeleri
2015 Wayward Pines
2014 Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1

Televizyon

2018 Angie Tribeca
2018 Timeless
2013 You're Whole

Görev Aldığı Yapımlar

Michael Garza Fotoğrafları

Michael Garza Haberleri