Michael Geary

Michael Geary

Michael Geary
Oyuncu

Doğum Yeri: İngiltere

İngiliz oyuncu.

Tulip Fever (2017), School of the Damned (2019) ve Viking Kuşatması (2017) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 School of the Damned
2019 For We Are Many
2019 Soul Reaper
2017 Viking Kuşatması
2017 Tulip Fever
2007 The Baker

Televizyon

2014 Da Vinci's Demons
2007 Midsomer Murders

Video Oyunu

2018 Total War Saga: Thrones of Britannia (Seslendirme)

Görev Aldığı Yapımlar

Michael Geary Fotoğrafları

Michael Geary Haberleri