Michael Herbig

Michael Herbig

Michael Herbig
Oyuncu, Senarist, Seslendirme, Yapımcı, Yönetmen

Doğum Tarihi: 29.4.1968

Doğum Yeri: Münih, Almanya

Alman komedyen, aktör, girişimci, yazar, yönetmen, seslendirme sanatçısı ve yapımcı. Tam adı Michael 'Bully' Herbig'dir. 

Ödüllü televizyon yayını Bullyparade ile tanınmıştır.

Filmografi

Yapımcı Olarak

2013 Buddy
2011 Hotel Lux
2007 Lissi und der wilde Kaiser
2004 (T)Raumschiff Surprise
2001 Der Schuh des Manitu

Yönetmen Olarak

2013 Buddy
2009 Wickie und die starken Männer
2007 Lissi und der wilde Kaiser
2004 (T)Raumschiff Surprise
2001 Der Schuh des Manitu
2000 Erkan & Stefan

Senarist Olarak

2013 Buddy
2009 Wickie und die starken Männer
2007 Lissi und der wilde Kaiser
2004 (T)Raumschiff Surprise
2001 Der Schuh des Manitu

Oyuncu Olarak

2016 Vier gegen die Bank
2015 Traumfrauen
2013 Buddy
2013 Der unglaubliche Burt Wonderstone
2012 Zettl
2011 Hotel Lux
2009 Wickie und die starken Männer
2008 Asterix bei den Olympischen Spielen
2008 Die Geschichte vom Brandner Kaspar
2007 Lissi und der wilde Kaiser
2006 Hui Buh – Das Schlossgespenst
2004 (T)Raumschiff Surprise
2002 Knallharte Jungs
2001 Der Schuh des Manitu
2000 Erkan & Stefan

Televizyon

2013 Bully macht Buddy
2008 Bully sucht die starken Männer
2004 Bully & Rick
2004 Genial daneben
1999 Die Bademeister
1997 Bullyparade
1996 Easy Bully

Radyo

1997 Bully's Late Light Show
1994 Morgenshow
1992 Morgenshow
1992 Die Bayern-Cops

Seslendirme

2010 Toy Story 3
2007 Lissi und der wilde Kaiser
2006 Hui Buh – Das Schlossgespenst
2005 Robots
2004 Back to Gaya
2001 Ein Königreich für ein Lama

Diskografi

2009 Father and Son
2007 Lissi und der wilde Kaiser
2004 (T)Raumschiff Surprise
2004 Space-Taxi, Stefan Raab feat. Spucky, Kork & Schrotty
2002 Do the Tomahawk-a-lula! Grauer Star
2001 Unser (T)Raumschiff/bullyparade
2001 Der Schuh des Manitu
2000 Rumpelstilzchen
1998 Feines Fressi

Görev Aldığı Yapımlar

Michael Herbig Fotoğrafları

Michael Herbig Haberleri