Michael Rianda

Michael Rianda

Michael Rianda
Senarist, Seslendirme, Yönetmen

Doğum Yeri: ABD

ABD'li oyuncu, senarist ve yönetmen.

Esrarengiz Kasaba (2012), Work (2010) ve Ailem Robotlara Karşı (2020) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2020 Ailem Robotlara Karşı
2010 Work (Kısa Film)
2008 Everybody Dies in 90 Seconds (Kısa Film)

Senaryo

2020 Ailem Robotlara Karşı
2010 Work (Kısa Film)
2008 Everybody Dies in 90 Seconds (Kısa Film)

Televizyon

2015 Esrarengiz Kasaba

Oyuncu

2012 Princess of the Magical Tears (Kısa Film)

Seslendirme

2020 Ailem Robotlara Karşı
2015 Esrarengiz Kasaba
2014 Mabel's Scrapbook (Mini Dizi)
2014 Gravity Falls: TV Shorts (Mini Dizi)

Görev Aldığı Yapımlar

Michael Rianda Fotoğrafları

Michael Rianda Haberleri