Michael Smiley

Michael Smiley

Michael Smiley
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.1.1963

Doğum Yeri: Belfast, Kuzey İrlanda

Kuzey İrlandalı aktör.

Smiley, 1963'te Belfast'ta doğdu ve Holywood'da büyüdü. Kill List (2011), Free Fire (2016) ve The Lobster (2015) filmleriyle ün yapmıştır. Miranda Sawyer ile evlidir ve bir çocuk babasıdır.

Filmografi

2018 The Belly of the Whale
2018 Birthmarked
2017 Tulip Fever
2017 Madame
2017 Jawbone
2016 A Pornographer Woos (Kısa Film)
2016 Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 Free Fire
2016 1500 Words (Kısa Film - Anlatıcı)
2015 Orthodox
2015 Belly of the Bulldog
2015 Group B (Kısa Film)
2015 My Name Is Emily
2015 The Lobster
2015 The Hallow
2014 Kara Deniz
2014 Glassland
2014 Shelter (Kısa Film)
2013 Father (Kısa Film)
2013 Pieces (Kısa Film)
2013 Dünyanın Sonu
2013 A Field in England
2013 We Are the Freaks
2013 Svengali
2013 For Those in Peril
2013 The Parachutist (Kısa Film)
2012 Orthodox (Kısa Film)
2012 Shell
2012 Zero Tolerance (Kısa Film)
2012 The ABCs of Death
2011 At Dusk (Kısa Film)
2011 Pay First (Kısa Film)
2011 Promise (Kısa Film)
2011 Big Fat Gypsy Gangster
2011 Kill List
2010 Ceset Hırsızları
2009 Down Terrace
2009 Believe (Kısa Film)
2008 Outpost
2008 Boleyn Kızı
2008 Terra Firma (Kısa Film)
2006 Hırsız
2006 Koku: Bir Katilin Hikayesi
2006 Land of the Blind
2005 Blood (Kısa Film)
2004 Zombilerin Şafağı
2003 The Wayfarer (Kısa Film)
2002 Mint Royale: Blue Song (Kısa Video Filmi)

Televizyon

2016 The Aliens
2016 V Sign (TV Filmi)
2016 Murder (Mini Dizi)
2015 BBC Comedy Feeds
2014 Doctor Who
2014 Edge of Heaven
2014 The Life of Rock with Brian Pern
2013 Father Figure
2013 Kara Ayna
2013 Utopia
2013 Ripper Street
2013 Ambassadors (Mini Dizi)
2013 Talking to the Dead (Mini Dizi)
2012 New Tricks
2012 Coming Up
2012 Good Cop (Mini Dizi)
2011 Stolen (TV Filmi)
2010 Luther
2010 One Night in Emergency (TV Filmi)
2009 Law & Order: UK
2008 Wire in the Blood
2008 The Wrong Door
2008 Holby Blue
2007 Nearly Famous
2007 Y Pris
2007 In the Spider's Web (TV Filmi)
2005 Rose and Maloney
2005 Hustle
2005 Bleak House (Mini Dizi)
2005 ShakespeaRe-Told (Mini Dizi)
2004 Murder Prevention
2002 15 Storeys High
2000 Time Gentlemen Please
2000 Burnside
1999 Spaced
1989 The Heist (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Michael Smiley Fotoğrafları

Michael Smiley Haberleri