Michael Uppendahl

Michael Uppendahl

Michael Uppendahl
Yönetmen

Doğum Yeri: ABD

ABD'li oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Daha çok TV yapımları üzerine çalışmalar yapmıştır. 2020 yılı yapımı Adam filmi ilk uzun metraj film çalışmasıdır. Yürüyen Ölüler (2010), American Horror Story (2011) ve Mad Men (2007) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2014 I'm the Same
2013 Burada mısın?

Yönetmen

2020 Adam
2009 A Hundred & Forty-Six Questions (Kısa Film)

Televizyon

2020 Fargo
2020 Ratched
2020 Hunters
2020 Hollywood (Mini Dizi)
2019 Salgın
2018 Castle Rock
2018 Ray Donovan
2017 Legion
2016 Fear the Walking Dead
2016 Daredevil
2016 American Horror Story
2015 Utanmaz
2015 Scream Queens
2015 House of Lies
2015 TURN: Washington's Spies
2015 Manhattan
2015 Mad Men
2013 Yürüyen Ölüler
2012 Longmire
2012 Glee
2010 Weeds
2004 Becker

Yapımcı

2009 A Hundred & Forty-Six Questions (Kısa Film)

Televizyon

2019 Salgın
2018 Castle Rock
2017 Legion

Senaryo

2009 A Hundred & Forty-Six Questions (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

  • Adam, Quad, 2020, Yönetmen

Michael Uppendahl Fotoğrafları

Portreler