Micheál Richardson

Micheál Richardson

Micheál Richardson
Oyuncu

Doğum Tarihi: 22.6.1995

Doğum Yeri: Dublin, İrlanda

İrlandalı aktör.

Babası Liam Neeson, annesi Natasha Richardson; büyükanneleri Vanessa Redgrave, Katherine Brown, büyükbabaları Bernard Neeson, Tony Richardson; teyzeleri Joely Richardson, Katherine Grimond; halaları Bernadette Neeson, Elizabeth Neeson, Rosaline Neeson ve kardeşi Daniel Neeson gibi neredeyse tümü sinema sektörünün içinde olan bir ailede doğdu ve yetişti.

Anchorman 2: Efsane Devam Ediyor (2013), The Rising: 1916 ve Cold Pursuit (2019) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2020 The Rising: 1916
2020 Made in Italy
2019 Cold Pursuit
2018 Broken Symphony (Kısa Film - Anlatıcı)
2018 Vox Lux
2013 Anchorman 2: Efsane Devam Ediyor

Televizyon

2018 Big Dogs

Görev Aldığı Yapımlar

Micheál Richardson Fotoğrafları