Michel Duchaussoy

Michel Duchaussoy

Michel Duchaussoy
Oyuncu

Doğum Tarihi: 29.11.1938

Ölüm Tarihi: 14.03.2012

Doğum Yeri: Fransa

Fransız aktör ve komedyen. 

1962-2012 arası 130 sinema filminde rol aldı.

Sanat kariyerine 1962′de başlayan Michel Duchaussoy, Claude Chabrol ve Louis Malle’in filmlerindeki rolleriyle biliniyor.

Aktör, komedyen Duchaussoy kalp krizi sonucu 13 Mart 2012'de Paris'te 73 yaşında öldü.

Filmografi
The Killing Game (1967)
The Unfaithful Wife (1968)
This Man Must Die (1969)
Just Before Nightfall (1971)
Nada (1974)
Fort Saganne (1984)
Life and Nothing But (1989)
May Fools (1990)
The Widow of Saint-Pierre (2000)
Amen. (2002)
Intimate Strangers (2004)
La Boîte noire (2005)
Poltergay (2006)
Mesrine (2008)
Le Petit Nicolas (2009)
L'Autre Dumas (2010)
L'âge de raison (2010)
Sarah's Key (2010)

Görev Aldığı Yapımlar

Michel Duchaussoy Fotoğrafları