Michelle MacLaren

Michelle MacLaren

Michelle MacLaren
Yönetmen

Doğum Tarihi: 24.6.1965

Doğum Yeri: Vancouver, Kanada

Kanadalı senarist, yapımcı ve yönetmen.

Tam adı Michelle Maxwell MacLaren'dir. Kingston Queen's Üniversitesi'nden mezun olmuştur. Yürüyen Ölüler (2010-2014), Taht Oyunları (2013-2014) ve 2013 ve 2014 yıllarında üst üste iki kez Primetime Emmy ödülünü kazandığı Breaking Bad (2009-2013) yapımlarıyla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2021 Cowboy Ninja Viking
2013 Chicks 'N' Guns: Behind the Scenes (Kısa Video)
2006 Nüfus 436 (Video)

Televizyon

2021 Coyote
2019 The Morning Show
2018 Better Call Saul
2017 The Deuce
2017 Modern Family
2016 Westworld
2014 The Leftovers
2014 Taht Oyunları
2014 Yürüyen Ölüler
2013 Breaking Bad
2012 The River
2012 NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2011 Yürüyen Cehennem
2011 Camelot
2010 The Event
2010 Memphis Beat
2010 Lie to Me
2006 Law & Order: Special Victims Unit
2006 Kyle XY
2003 John Doe
2002 Without a Trace
2002 Gizli Dosyalar

Yapımcı

2013 Chicks 'N' Guns: Behind the Scenes (Kısa Video)

Televizyon

2021 Coyote
2017 The Deuce
2013 Breaking Bad
2005 Night Stalker
2002 Gizli Dosyalar
2000 Harsh Realm
1999 A Song from the Heart (TV Filmi)
1998 Beauty (TV Filmi)
1997 A Child's Wish (TV Filmi)
1995 The Other Mother: A Moment of Truth Movie (TV Filmi)
1994 Moment of Truth: To Walk Again (TV Filmi)
1994 Moment of Truth: Cult Rescue (TV Filmi)
1994 Moment of Truth: Broken Pledges (TV Filmi)
1994 Heart of a Child (TV Filmi)
1993 Moment of Truth: A Child Too Many (TV Filmi)
1993 For the Love of My Child: The Anissa Ayala Story (TV Filmi)
1992 Shame (TV Filmi)

Senaryo

2021 Coyote
1999 A Song from the Heart (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Michelle MacLaren Fotoğrafları

Portreler