Michiel Huisman

Michiel Huisman

Michiel Huisman
Oyuncu

Doğum Tarihi: 18.7.1981

Doğum Yeri: Amstelveen, Hollanda

Hollandalı oyuncu, müzisyen, ve şarkıcı-söz yazarı. Hollanda ve İngiliz TV dizisi ve filmlerde rol aldı. Hollandalı grup Fontane'nin solisti ve gitaristiydi.

Genç Victoria (2009), Dünya Savaşı Z (2013) ve The Wild (2014) gibi Amerikan filmlerinde yardımcı rollerde yer aldı.

Özel yaşamı

Huisman Hollandalı aktris Tara Elders ile evlidir. 2007 yılında doğan bir kızları vardır. Çift şu anda Amerika Birleşik Devletleri'ne bağlı New Orleans, Louisiana'da yaşıyor.

Filmografi

2017 The Ottoman Lieutenant
2017 2:22
2017 Irreplaceable You
2015 The Invitation
2015 The Age of Adaline
2014 Wild
2013 World War Z
2013 The Woman in the Dress (Kısa Film)
2010 First Mission
2009 Unmade Beds
2009 The Young Victoria
2009 Winterland
2007 Funny Dewdropp (Kısa Film)
2006 Black Book
2005 Johan
2004 Floris
2003 Phileine Says Sorry
2002 Exit (Kısa Film)
2002 Full Moon Party
2001 Costa!

Televizyon

2016 Harley and the Davidsons
2014 Orphan Black
2014 Game of Thrones
2013 The Sixth Gun (TV Filmi)
2012 Nashville
2010 Bloedverwanten
2010 Treme
2009 Margot (TV Filmi)
2007 De co-assistent
2006 Dalziel and Pascoe
2006 t Schaep met de 5 pooten
2005 Meiden van De Wit
2001 Dok 12
2001 Costa!
2001 Uitgesloten (TV Filmi)
1999 Spangen
1999 Suzy Q (TV Filmi)
1998 Goede tijden, slechte tijden
1998 Kees & Co
1995 Voor hete vuren

Müzik Çalışmaları

Ortak Single

2003 Neem Me Mee
2002 Slapeloos
2001 1+1=2

Solo Single

2006 Geef Je Over
2005 Deel Van Mij

Solo Albüm

2005 Luchtige Verhalen

Görev Aldığı Yapımlar

Michiel Huisman Fotoğrafları

Michiel Huisman Haberleri