Mieko Harada

Mieko Harada

Mieko Harada
Oyuncu

Doğum Tarihi: 26.12.1958

Doğum Yeri: Tokyo, Japonya

Japon oyuncu.

Ran (1985), Ai o kou hito (1998) ve Düşler (1990) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2018 Maki
2017 Umibe no Ria
2016 Sekai kara neko ga kietanara
2014 Higurashi no ki
2014 Bokutachi no kazoku
2013 Kiseki no ringo
2012 Herutâ sukerutâ
2012 Fugainai boku wa sora o mita
2012 Anata e
2011 Rokku: Wanko no shima
2011 Rengô kantai shirei chôkan: Yamamoto Isoroku
2011 Mirokurôze
2010 Tida-kankan: Umi to sango to chiisana kiseki
2010 Leonie
2009 60-sai no rabu retâ
2008 The Eleventh Hour
2008 Buta ga ita kyôshitsu
2007 Hôtai kurabu
2007 Dororo
2007 Chacha
2006 Uchôten hoteru
2005 Semishigure
2005 Hinokio
2005 Bôkoku no îjisu
2004 Han-ochi
2002 Out
2002 Oriume
2002 Mokuyo kumikyoku
2002 Koinu Dan no monogatari
2002 Inuyasha - Kagami no naka no mugenjou (Seslendirme)
2000 Hi·baransu
2000 Hatsukoi
1999 Yomigaeru yusaku: Tantei monogatari tokubetsu hen
1999 Niji no misaki
1999 Gakkô no kaidan 4
1999 Ame agaru
1998 Onna keiji Riko megami (Venus) no eien (Video)
1998 Ai o kou hito
1996 Eno nakano bokuno mura
1994 Kowagaru hitobito
1994 Chounouryoku-sha - Michi eno tabibito
1991 Sutoroberi rodo
1991 Musuko
1990 Shikibu monogatari
1990 Düşler
1989 Tsuribaka nisshi 2
1988 Teito monogatari
1986 Purushian burû no shôzô
1986 Kokushi muso
1986 Kataku no hito
1986 Bakumatsu seishun graffiti: Ronin Sakamoto Ryoma
1985 Ran
1983 Modori-gawa
1983 Chichi to ko
1981 Nantonaku, kurisutaru
1981 Danpu wataridori
1980 Tonda kappuru
1980 Tobe ikarosu no tsubasa
1980 Misuta, Misesu, Misu Ronri
1979 Sono go no jingi naki tatakai
1979 Jigoku
1979 Ah! Nomugi toge
1978 Torakku yarô: Totsugeki ichiban hoshi
1978 Akô-jô danzetsu
1977 Sabita honoo
1976 Seishun no satsujinsha
1976 Pamanento buru manatsu no koi
1976 Kita no yado kara
1976 Daichi no komoriuta
1975 Minato no Yôko Yokohama yokosuka
1974 Tomodachi
1974 Koi wa midori no kaze no naka
1974 Honô no shôzô

Televizyon

2018 Mozart in the Jungle
2018 Toumeina yurikago (Mini Dizi)
2016 ON: Ijô Hanzai Sôsakan Tôdô Hinako (Mini Dizi)
2016 Nigeru onna (Mini Dizi)
2015 Hatashiai (TV Filmi)
2015 3 Men Kiji no Onnatachi: Ai no Su (TV Filmi)
2015 Kekkonshiki no zenjitsu ni (Mini Dizi)
2014 Tatta ichido no yakusoku: Jidai ni fuin sareta nihonjin (TV Filmi)
2014 Saigo no shigoto (TV Filmi)
2014 Boku no ita jikan (Mini Dizi)
2014 55 Sai Kara No Hello Life (Mini Dizi)
2013 Tsuma wa, Kunoichi
2013 Koi (TV Filmi)
2013 Kaiki Daisakusen: Mystery File (Mini Dizi)
2013 Kaen kita no eiyu aterui den (Mini Dizi)
2012 Mukôda Kuniko Innocent
2012 Blackboard ~ Jidai to Tatakatta Kyoushitachi~
2012 Miwotsukushi ryôrichô (TV Filmi)
2012 20 nen go no kimi e (TV Filmi)
2012 Takahashi Rumiko Gekijô (Mini Dizi)
2011 Shiawase ni narouyo
2011 Majutsu wa sasayaku (TV Filmi)
2011 Kansatsui Shichiura Sayoko- Hôigakusha no jiken profile (TV Filmi)
2011 Kansatsui Nanaura Sayoko- Hôigakusha no jiken profile (TV Filmi)
2010 Shinzanmono
2010 Nagareboshi
2009 Saka no ue no kumo
2009 Keiji ichidai: Hiratsuka Hachibei no Shôwa jiken shi
2008 Inpei sôsa 2 (TV Filmi)
2007 Inpei sôsa (TV Filmi)
2005 Asuka e, soshite mada minu ko e (TV Filmi)
2005 Aikurushii (Mini Dizi)
2003 Ninjo todokemasu Edo
2002 Tôbô
2002 Kita no kuni kara 2002 yuigon (TV Filmi)
2000 Tenki yohou no koibito
1998 Nemureru mori
1998 Shinano no Columbo (TV Filmi)
1993 Kanojo No Kiraina Kanojo (Mini Dizi)
1991 Taiheiki
1985 Bakumatsu seishun graffiti: Fukuzawa Yukichi (TV Filmi)
1981 Kita no kuni kara
1980 Hadaka no taisho horoki
1979 Tantei monogatari
1979 Zatôichi monogatari

Görev Aldığı Yapımlar

Mieko Harada Fotoğrafları

Mieko Harada Haberleri