Miguel A. Ferrer

Senarist, Yönetmen

Doğum Yeri: ABD

ABD'li senarist, yapımcı ve yönetmen.

Female Fight Club (2017) ve I Am Death (2013) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2018 Who We Were Before (Kısa Film)
2017 Raquel Sofía: Ron de Azúcar (Kısa Video)
2017 Santería (Kısa Video)
2017 Female Fight Club
2014 Tumbayé (Kısa Film)
2013 The Fall (Kısa Film)
2011 Innocent Attraction (Kısa Film)
2006 6:35 (Kısa Film)
2005 Charles Lennox (Kısa Film)

Yapımcı

2012 Naked Penguins (Kısa Film)
2018 Bathtubs Over Broadway (Belgesel)
2017 Santería (Kısa Video)
2013 The Fall (Kısa Film)
2013 I Am Death
2005 Charles Lennox (Kısa Film)

Senaryo

2017 Santería (Kısa Video)
2017 Female Fight Club
2013 The Fall (Kısa Film)
2006 6:35 (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Miguel A. Ferrer Fotoğrafları

Portreler