Miguel Arteta

Miguel Arteta

Miguel Arteta
Yönetmen

Doğum Tarihi: 29.8.1965

Doğum Yeri: San Juan, Porto Riko

Porto Riko'lu oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

The Good Girl (2002), Aleksander ve Felaket, Korkunç, Berbat, Çok Kötü Bir Gün (2014) ve Duck Butter (2018) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2020 Patron Gibi
2018 Duck Butter
2017 Beatriz Akşam Yemeğinde
2014 Aleksander ve Felaket, Korkunç, Berbat, Çok Kötü Bir Gün
2011 Çılgın Bir Hafta Sonu
2009 Youth in Revolt
2009 Chinatown Film Project
2005 Are You the Favorite Person of Anybody? (Kısa Film)
2002 The Good Girl
2000 Chuck & Buck
1998 Livin' Thing (Kısa Film)
1997 Star Maps

Televizyon

2019 Room 104
2018 Succession
2018 Forever
2017 Famous in Love
2015 Grace and Frankie
2015 Getting On
2013 Rita (TV Filmi)
2013 The Carrie Diaries
2012 House of Lies
2012 The New Normal
2012 Nurse Jackie
2011 New Girl
2011 How to Make It in America
2011 American Horror Story
2011 The Big C
2011 Enlightened
2007 Ugly Betty
2006 The Office
2004 Cracking Up
2004 Six Feet Under
2003 Criminology 101 (TV Filmi)
2000 Time of Your Life
2000 Freaks and Geeks
1999 Snoops
1999 Homicide: Life on the Street

Yapımcı

2018 Duck Butter
2009 We Are teh Mods
2008 Tess and Nana (Kısa Film)
2005 The Motel

Televizyon

2015 Getting On
2013 Rita (TV Filmi)
2013 The Carrie Diaries
2011 Enlightened

Senaryo

2018 Duck Butter
1998 Livin' Thing (Kısa Film)
1997 Star Maps

Televizyon

2019 Room 104

Oyuncu

2015 Digging for Fire
2009 Youth in Revolt
2004 Babamın Kâbusu
2004 See This Movie

Televizyon

2013 Enlightened
2011 Direct Effect

Görev Aldığı Yapımlar

Miguel Arteta Fotoğrafları

Miguel Arteta Haberleri