Miguel Bosé

Miguel Bosé

Miguel Bosé
Oyuncu

Doğum Tarihi: 3.4.1956

Doğum Yeri: Panama City, Panama

İspanyol-İtalyan şarkıcı ve oyuncu. Tam adı Luis Miguel Luchino González Bosé'dir.

Filmografi

1998 La mirada del otro
1998 Lorca
1996 Oui
1996 Libertarias
1996 Amor digital
1995 Gazon maudit
1995 Detrás del dinero (TV)
1994 Enciende mi pasión
1994 La reine Margot
1993 Mazeppa
1993 La nuit sacrée
1991 High Heels
1991 Lo más natural
1990 L'avaro
1989 Shangay Lily
1988 Il segreto del Sahara TV mini-series
1987 En penumbra
1985 El caballero del dragón
1982 Due di tutto TV series
1981 Cosa de locos
1978 La borgata dei sogni
1978 Sentados al borde de la mañana con los pies colgando
1977 California
1977 La gabbia
1977 Oedipus Orca
1977 Suspiria
1976 Retrato de Familia
1976 Garofano rosso
1976 Giovannino
1976 La Orca
1974 Vera, un cuento cruel
1973 Gli eroi

Görev Aldığı Yapımlar

Miguel Bosé Fotoğrafları