Miguel Sapochnik

Miguel Sapochnik

Miguel Sapochnik
Yönetmen

Doğum Tarihi: 1.7.1974

Doğum Yeri: Londra, İngiltere

İngiliz senarist, yapımcı ve yönetmen.

Tam adı Miguel Vicente Rosenberg-Sapochnik'tir. Taht Oyunları (2011), Repo Men (2010) ve Altered Carbon (2018) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2020 BIOS
2010 Repo Men
2007 Unkle: Burn My Shadow (Kısa Film)
2001 Changing Faces: The Best of Louise (Video)
2000 The Dreamer (Kısa Film)
1999 The Charlatans: My Beautiful Friend (Kısa Video)

Televizyon

2022 House of the Dragon
2019 Taht Oyunları
2018 Altered Carbon
2017 Demir Yumruk
2015 Masters of Sex
2015 True Detective
2014 Hieroglyph (TV Filmi)
2014 Extant
2014 Mind Games
2013 Banshee Origins
2013 Under the Dome
2013 Revolution
2013 Banshee
2012 Fringe
2012 Falling Skies
2012 Awake
2012 Doktor House
2010 Spartacus: Blood and Sand - Motion Comic

Yapımcı

2020 BIOS
2010 Repo Men

Televizyon

2019 Taht Oyunları
2018 Altered Carbon
2014 Hieroglyph (TV Filmi)
2014 Mind Games

Senaryo

2000 The Dreamer (Kısa Film)

Televizyon

2022 House of the Dragon

Görev Aldığı Yapımlar

Miguel Sapochnik Fotoğrafları

Miguel Sapochnik Haberleri

Portreler