Mike Colter

Mike Colter

Mike Colter
Oyuncu

Doğum Tarihi: 26.8.1976

Doğum Yeri: Columbia, ABD

ABD'li oyuncu.

Tam adı Mike Randal Colter'dir. Jessica Jones (2015-2019), Luke Cage (2016-2018) ve Siyah Giyen Adamlar 3 (2012) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 I'm Charlie Walker
2021 Ölümüne
2020 Fatale
2019 Before You Know It
2019 İnancın Mucizesi
2019 Çürük Elma
2018 Extinction
2018 Skin
2017 Kızlar Gecesi
2012 Siyah Giyen Adamlar 3
2012 00:30 - Zero Dark Thirty
2010 Ajan Salt
2007 And Then Came Love
2005 Brooklyn Lobster
2004 Milyonluk Bebek

Televizyon

2020 Evil
2019 Seis Manos (Mini Dizi)
2019 The Good Fight
2019 Jessica Jones
2018 American Dad! (Seslendirme)
2018 Luke Cage
2017 Koruyucular (Mini Dizi)
2015 Agent X
2015 The Following
2015 The Good Wife
2014 Halo: Nightfall
2014 American Horror Story
2013 The Surgeon General (TV Filmi)
2013 Criminal Minds
2012 Ringer (Seslendirme)
2011 Blue Bloods
2010 Royal Pains
2009 Taking Chance (TV Filmi)
2009 Solving Charlie (TV Filmi)
2009 Law & Order: Special Victims Unit
2007 Law & Order: Criminal Intent
2005 Silver Bells (TV Filmi)
2005 Law & Order: Trial by Jury
2002 The Parkers
2002 ER

Görev Aldığı Yapımlar

Mike Colter Fotoğrafları

Portreler