Mike P. Nelson

Mike P. Nelson

Mike P. Nelson
Yönetmen

Doğum Yeri: Minneapolis, ABD

ABD'li oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Tam adı Michael Paul Nelson'dur. The Domestics (2018), The Retirement of Joe Corduroy (2012) ve '77 (2017) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Korku Kapanı: Başlangıç
2018 The Domestics
2016 The Goodbye (Kısa Film)
2015 The Domestics (Kısa Film)
2015 You Want the Night (Kısa Video)
2012 The Retirement of Joe Corduroy (Kısa Film)
2008 An American Classic (Kısa Film)
2006 Summer School
2005 The 26th (Kısa Film)
2004 The G.I. (Kısa Film)

Televizyon

2015 Studio Luma

Yapımcı

2015 You Want the Night (Kısa Video)
2012 The Retirement of Joe Corduroy (Kısa Film)
2005 The 26th (Kısa Film)

Senaryo

2018 The Domestics
2015 The Domestics (Kısa Film)
2015 You Want the Night (Kısa Video)
2012 The Retirement of Joe Corduroy (Kısa Film)
2008 An American Classic (Kısa Film)
2006 Summer School
2005 The 26th (Kısa Film)
2004 The G.I. (Kısa Film)

Oyuncu

2018 The Domestics
2011 Hope
2010 Rough School
2006 Summer School
2005 Baby Layne (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Mike P. Nelson Fotoğrafları