Mikhail Safronov

Mikhail Safronov

Mikhail Safronov
Oyuncu

Doğum Tarihi: 21.1.1975

Doğum Yeri: Moskova, Rusya

Rus oyuncu.

Tam adı Mikhail Alekseevich Safronov'dur. Ransom (2017), Neproshchennyy (2018) ve Kukhnya (2012) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Proekt 'Gemini'
2020 When Death Came to Baghdad
2019 Yabani
2019 Stuk kapel po steklu
2019 Anna
2018 Neproshchennyy
2018 Ne zabud menya razbudit (Kısa Film)
2018 Reflections (Kısa Film)

Televizyon

2019 Otchayannye
2018 Skoraya pomosch
2018 Ransom
2018 Posolstvo
2017 Plakuchaya iva
2017 Demon revolyutsii
2016 Sledovatel Tikhonov
2015 Londongrad
2015 Kurortnyy roman (Mini Dizi)
2014 Verni moyu lyubov
2014 Sled Pirani
2014 Praktika
2013 Kukhnya
2012 Kazhdyi za sebya (Mini Dizi)
2012 Zakrytaya shkola
2011 Oplacheno lyubovyu
2011 Metod Lavrovoy
2011 Margosha
2011 Eralash
2011 Alibi' na dvoikh
2010 Vykhozhu tebya iskat
2010 Otbleski
2010 Margosha 3
2010 Leshiy. Prodolzhenie istorii (Mini Dizi)
2010 Cherkizona. Odnorazovye lyudi
2009 Ya vernus (Mini Dizi - Seslendirme)
2009 Severnyy veter
2008 Shiroka reka
2008 Montekristo
2008 Fotoğraf
2008 Predannyy drug (TV Filmi)
2007 Tochka vozvrata (TV Filmi)
2007 Tatyanin den
2007 Svakha
2007 Serdtsu ne prikazhesh
2007 Chas Volkova
2006 Angel iz Orly
2005 Ne rodis krasivoy
2005 Diavol iz Orly
2004 Kodeks chesti

Görev Aldığı Yapımlar

  • Yabani, Tvar / Stray, 2019, Oyuncu
  • Anna, 2018, Oyuncu

Mikhail Safronov Fotoğrafları

Mikhail Safronov Haberleri

Portreler