Mila Kunis

Mila Kunis

Mila Kunis
Oyuncu, Seslendirme

Doğum Tarihi: 14.8.1983

Doğum Yeri: Chernivtsi, Ukrayna

Ukrayna asıllı ABD'li oyuncu. 

That '70s Show dizisinde ve Black Swan, Tanrının Kitabı, Max Payne gibi filmlerde oynamış, Family Guy'da Meg Griffin karakterini seslendirmiştir. 2002-2010 yılları arasında oyuncu Macaulay Culkin ile birliktelik yaşamıştır.

2015 yılında Ashton Kutcher ile evlenmiştir.

Filmografi

2019 Amusement Park (Seslendirme)
2018 The Spy Who Dumped Me
2017 Eyvah Annem Dağıttı 2
2016 Eyvah Annem Dağıttı
2015 Hell and Back (Seslendirme)
2015 Jupiter Yükseliyor
2014 Annie
2014 Asabi Adam
2013 Üçüncü Şahıs
2013 Kan Bağları
2013 Muhteşem ve Kudretli Oz
2012 The Color of Time
2012 Ayı Teddy
2011 Arkadaştan Öte
2010 Siyah Kuğu
2010 Çılgın Bir Gece
2010 Tanrının Kitabı
2009 Tom Cool
2008 Boot Camp
2008 Aşkzede
2007 The Hills with James Franco and Mila Kunis (Kısa Video Film)
2007 Dupa sex
2007 Moving McAllister
2005 Stewie Griffin: The Untold Story (Video Filmi – Seslendirme)
2004 The Latin Lover (Kısa Film)
2004 Tony 'n' Tina's Wedding
2002 American Psycho II: All American Girl (Video Filmi)
2001 Herkes Onu İster
1998 Milo
1998 Tribul din fundu' gradinii
1997 Honey, We Shrunk Ourselves! (Video Filmi)
1996 Santa with Muscles
1995 Pirania
1995 Make a Wish, Molly (Kısa Film)

Televizyon

2014 Two and a Half Men
2011 Robot Chicken (Seslendirme)
2010 The Late Late Show with Craig Ferguson
2009 Seth & Alex's Almost Live Comedy Show (TV Kısa Film - Seslendirme)
2009 The Cleveland Show (Seslendirme)
2007 Family Guy 100th Episode Special (TV Filmi)
2006 That '70s Show Special: The Final Goodbye
2006 That '70s Show
2004 Grounded for Life
2002 MADtv
1999 Family Guy (Seslendirme)
1999 Realitatile vietii
1998 Pensacola: Wings of Gold
1998 Gia (TV Filmi)
1997 7th Heaven
1997 Nick Freno: Licensed Teacher
1997 Walker, Texas Ranger
1996 Unhappily Ever After
1995 Baywatch
1995 Hudson Street
1995 The John Larroquette Show
1994 Zile din viata noastra

Video Oyunları

2014 Family Guy: The Quest for Stuff
2012 Family Guy: Back to the Multiverse
2006 Family Guy
2006 Saints Row


Görev Aldığı Yapımlar

Mila Kunis Fotoğrafları

Mila Kunis Haberleri