Milan Maric

Milan Maric

Milan Maric
Oyuncu

Doğum Tarihi: 31.7.1990

Doğum Yeri: Belgrad, Sırbistan

Sırp aktör.

2010 yapımı Cetvrtak, 2016 yapımı Vlaznost ve 2018 yapımı Dovlatov filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Dovlatov
2017 Zivot traje tri dana (Short)
2016 Dobra zena
2016 Santa Maria della Salute
2016 Vlaznost
2014 Branio sam Mladu Bosnu
2013 Izgledas do jaja kad sam odvaljen (Short)
2012 Narednik (Short)
2010 Cetvrtak (Short)

Televizyon

2019 Jutro ce promeniti sve
2018 Nemanjici-radjanje kraljevine
2018 Pet
2017 Santa Maria della Salute
2015 Branio sam Mladu Bosnu (Mini Dizi)
2011 Miris kise na Balkanu
2010 Nova sansa (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Milan Maric Fotoğrafları

Portreler