Milena Smit

Milena Smit

Milena Smit
Oyuncu

Doğum Tarihi: 5.10.1996

Doğum Yeri: Alacant, İspanya

İspanyol oyuncu.

Cross the Line (2020), Alma (2021) ve Tin & Tina (2022) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2022 Tin & Tina
2022 Libélulas
2021 Parallel Mothers
2020 Adentro (Kısa Film)
2020 Macaco feat. Babi: Me matarás (Kısa Video)
2020 Cross the Line
2020 Desde mi silla (Kısa Film)
2020 Innermost (Kısa Film)
2018 Diagonales (Kısa Film)
2018 Els Catarres: Una cançó que em parla de tu (Kısa Video)

Televizyon

2021 Alma

Görev Aldığı Yapımlar

Milena Smit Fotoğrafları