Millicent Simmonds

Millicent Simmonds

Millicent Simmonds
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.3.2003

Doğum Yeri: Utah, ABD

ABD'li aktris.

Tam adı Millicent 'Millie' Simmonds'tur. Kendisi bir yaşından beri sağır ve dilsizdir. 2017 yapımı drama filmi Wonderstruck'taki rolüyle tanınmıştır. Utah'ta yaşamaktadır.

Filmografi

2020 Sessiz Bir Yer 2
2018 Sessiz Bir Yer
2017 Wonderstruck
2015 Color the World (Kısa Film)

Televizyon

2019 Andi Mack

Görev Aldığı Yapımlar

Millicent Simmonds Fotoğrafları

Millicent Simmonds Haberleri

Portreler