Millie Davis

Millie Davis

Millie Davis
Oyuncu

Doğum Tarihi: 6.12.2006

Doğum Yeri: Toronto, Kanada

Kanadalı oyuncu.

Odd Squad: The Movie (2016), Mucize (2017) ve Uslu Çocuklar (2019) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Lamya's Poem (Seslendirme)
2019 Uslu Çocuklar
2018 Maternal (Short)
2017 Mucize
2017 Robot Bullies (Short)
2016 Odd Squad: The Movie
2015 My Viola (Short)
2015 Portal to Hell!!! (Short)
2013 En İyi Arkadaşımın Düğünü 2
2012 Karanlık Gerçek

Televizyon

2019 Dino Dana
2019 Esme & Roy (Seslendirme)
2019 Odd Squad (Mini Dizi)
2018 Odd Squad: World Turned Odd (Kısa Film)
2018 Origin
2018 Wishenpoof
2017 Orphan Black
2017 Annedroids
2016 Playdate
2016 Little People (Seslendirme)
2015 Man Seeking Woman
2014 Remedy
2014 Apple Mortgage Cake (TV Filmi)
2013 Doozers
2012 The Magic Hockey Skates (TV Filmi - Seslendirme)
2011 Befriend and Betray (TV Filmi)
2007 Super Why! (Seslendirme)

Görev Aldığı Yapımlar

Millie Davis Fotoğrafları

Millie Davis Haberleri

Portreler