Mimi Leder

Mimi Leder

Mimi Leder
Yönetmen

Doğum Tarihi: 26.1.1952

Doğum Yeri: New York, ABD

ABD'li yapımcı ve yönetmen.

Tam adı Miriam Leder'dir. Eşitlik Savaşçısı (2018), The Leftovers (2014) ve Derin Darbe (1998) filmleriyle tanınmıştır. Gary Werntz'le evlidir ve bir çocuk annesidir.

Filmografi

Yönetmen

2018 Eşitlik Savaşçısı
2009 Son Oyun
2000 İyilik Bul, İyilik Yap
1999 Sentimental Journey (Kısa Film)
1998 Derin Darbe
1997 Barışçı

Televizyon

2017 The Leftovers
2015 Utanmaz
2014 Almost Human
2013 Full Circle
2013 Smash
2012 Luck
2012 Nashville
2011 Heavenly (TV Filmi)
2010 Canli Hedef
2010 The Quinn-tuplets (TV Filmi)
2009 ER
2009 U.S. Attorney (TV Filmi)
2006 Vanished
2006 The West Wing
2005 Related
2005 Jonny Zero
2003 John Doe
2001 The Beast
1994 The Innocent (TV Filmi)
1994 Baby Brokers (TV Filmi)
1993 House of Secrets (TV Filmi)
1993 Rio Shannon (TV Filmi)
1993 Marked for Murder (TV Filmi)
1993 There Was a Little Boy (TV Filmi)
1992 Woman with a Past (TV Filmi)
1991 China Beach
1991 A Little Piece of Heaven (TV Filmi)
1990 Sisters (TV Filmi)
1989 Nightingales
1988 Midnight Caller
1988 The Bronx Zoo
1988 Crime Story
1988 A Year in the Life
1988 Nightingales (TV Filmi)
1987 L.A. Law

Yapımcı

2003 Baltic Storm
1986 The Education of Allison Tate
1983 I'm Going to Be Famous

Televizyon

2009 U.S. Attorney (TV Filmi)
2006 Vanished
2005 Jonny Zero
2003 John Doe
2001 The Beast
1996 ER
1990 China Beach

Görev Aldığı Yapımlar

Mimi Leder Fotoğrafları

Mimi Leder Haberleri