Min-jae Kim

Min-jae Kim

Min-jae Kim
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.11.1996

Doğum Yeri: Daegu, Güney Kore

Güney Koreli oyuncu.

Chung-Ang Üniversitesi ve Seul Performans Sanatları Lisesi mezunudur. Nangmandakteo Kimsaboo (2016), Choi-go-eui Han-bang (2017) ve Doobunzzae Seumoosal (2015) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Peninsula
2018 Leo-beu-seul-ling
2018 Feng Shui

Televizyon

2020 Nangmandakteo Kimsaboo
2019 Kkotpadang: Joseonhondamgongjakso
2018 Miseuteo Shunshain
2018 Widaehan Yuhokja
2017 Choi-go-eui Han-bang
2017 Sseulsseulhago Chalranhashin: Dokkaebi
2016 Mai Li-teul Bei-bi
2015 Doobunzzae Seumoosal
2015 Because It's the First Time (Mini Dizi)
2015 Peurodyusa

Görev Aldığı Yapımlar

  • Yarımada, Peninsula / Train to Busan 2, 2020, Oyuncu

Min-jae Kim Fotoğrafları

Min-jae Kim Haberleri

Portreler