Min-soo Jo

Min-soo Jo

Min-soo Jo
Oyuncu

Doğum Tarihi: 29.1.1965

Doğum Yeri: Seul, Güney Kore

Güney Koreli oyuncu.

Acı (2012), İntikam (2018) ve Gwanneungui Bubchik (2014) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 İntikam
2014 Gwanneungui Bubchik
2012 Acı

Televizyon

2009 Will It Snow at Christmas?
2002 Daemang
2001 Piano (Mini Dizi)
1999 Hae-pi Too-ge-deo
1995 Sandglass

Görev Aldığı Yapımlar

  • İntikam, The Witch / Manyeo, 2018, Oyuncu
  • Acı, Pieta, 2012, Oyuncu

Min-soo Jo Fotoğrafları

Min-soo Jo Haberleri