Mine Kılıç

Mine Kılıç

Mine Kılıç
Oyuncu

Doğum Tarihi: 16.5.1986

Doğum Yeri: Mersin, Türkiye

Türk dizi ve sinema oyuncusu.

1986 yılında Mersin'de doğan Mine Kılıç, Şahika Tekand Studio Oyuncuları'nda oyunculuk eğitimi almıştır. Tiyatro ile kariyerine adım atan oyuncu Büşra filminde canlandırdığı karakterle bütün dikkatleri üzerine çekmiştir ve bu rolü ile tanınmıştır.

Filmografi

2019 New York in New York
2016 Durak
2009 Büşra

Televizyon

2018 Ağlama Anne
2016 Bana Sevmeyi Anlat
2016 Aile İşi
2015 Beyaz Gece
2013 Beni Böyle Sev
2011 Al Yazmalım
2007 Oyun Bitti

Görev Aldığı Yapımlar

Mine Kılıç Fotoğrafları

Mine Kılıç Haberleri

Portreler