Miraç Eronat

Miraç Eronat

Miraç Eronat
Oyuncu

Doğum Tarihi: 28.9.1970

Doğum Yeri: Ankara, Türkiye

Devlet Tiyatroları sanatçısı olan Miraç Eronat, kendisi gibi oyuncu olan Zeynep Eronat'ın kardeşidir. Daha önce Trabzon Devlet Tiyatrosu'nda görev yapıp, ardından Ankara Devlet Tiyatrosu'na geçmiş bulunan sanatçı, ayrıca sinema ve dizi filmlerde de rol almakta, seslendirme çalışmaları yapmaktadır.





Filmografisi

  • Sen de Gitme, 2011
  • Parmaklıklar Ardında, 2010
  • Hicran Yarası, 2009
  • Gurbet Kuşları, 2008
  • Dicle, 2007
  • Sessiz Gemiler, 2007
  • Küçük Hanımefendinin Şoförü, 2006
  • Azap Yolu, 2006
  • Küçük Hanımefendi, 2006
  • Kaleiçi, 2005
  • Rüzgarlı Bahçe, 2005
  • Ablam Böyle İstedi, 2004
  • Ayışığı Neredesin, 2004
  • Aşk Buraya Uğramıyor, 2004
  • Üzgünüm Leyla, 2000

Rol aldığı bazı oyunlar

  • Küheylan
  • Yedi Kocalı Hürmüz
  • Oyunun Oyunu
  • Dallar Yeşil Olmalı
  • Kanlı Nigar
  • Keşanlı Ali Destanı
  • Venedik Taciri
  • Zaman Fırfırıyla Yolculuk
  • Asiye Nasıl Kurtulur
  • Kurban
  • Bahçemdeki ayı
  • Orkestra

Görev Aldığı Yapımlar

Miraç Eronat Fotoğrafları

Miraç Eronat Haberleri

Portreler