Miranda Hart

Miranda Hart

Miranda Hart
Oyuncu

Doğum Tarihi: 14.12.1972

Doğum Yeri: Devon, İngiltere

İngiliz oyuncu.

Tam adı Miranda Katherine Hart Dyke'tır. Ajan (2015), Miranda (2009) ve Call the Midwife (2012) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 The Canterville Ghost
2020 Emma.
2019 Comic Relief: Mamma Mia! Here We Go Yet Again (Kısa Film)
2018 Fındıkkıran ve Dört Diyar
2015 Ajan
2011 The Itch of the Golden Nit (Kısa Film - Seslendirme)
2010 The Infidel
2009 A Very British Cult (Kısa Film)
2008 Tales of the Riverbank (Seslendirme)
2007 World of Wrestling (Kısa Film)
2007 Magicians
2007 Şeker Kız Candy
2007 12 in a Box
2006 Don't Even Think It! (Kısa Film)
2004 Mothers and Daughters

Televizyon

2019 Hypocrite (TV Filmi)
2015 Call the Midwife
2015 Miranda
2013 Gangsta Granny (TV Filmi)
2012 Miranda Does Sport Relief (Kısa Film)
2011 Children in Need
2011 Miranda's Pineapple Dance Studios (Kısa Film)
2010 The One Ronnie (TV Filmi)
2009 Not Going Out
2009 Monday Monday
2008 Hotel Trubble
2007 The Everglades (Kısa Film)
2007 Angelo's
2007 Hyperdrive
2007 Roman's Empire (Mini Dizi)
2007 Rush Hour
2006 Lead Balloon
2006 Comedy Lab
2005 Man Stroke Woman
2005 Stupid
2005 My Family and Other Animals (TV Filmi)
2005 Nighty Night
2005 The Vicar of Dibley
2004 Absolutely Fabulous
2004 William and Mary
2001 Smack the Pony

Yönetmen

2013 Maracattack (Video)

Yapımcı

2013 Maracattack (Video)

Televizyon

2020 Miranda: My Such Fun Celebration (TV Filmi)
2013 When Miranda Met Bruce
2013 My Hero (Belgesel)
2013 Miranda

Senaryo

2013 Maracattack (Video)

Televizyon

2020 Miranda
2020 Miranda: My Such Fun Celebration (TV Filmi)
2013 Comic Relief 2013: Call the Midwife Meets Dr Who (TV Filmi)
2012 Miranda Does Sport Relief (Kısa Film)
2011 Miranda's Pineapple Dance Studios (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Miranda Hart Fotoğrafları

Miranda Hart Haberleri