Miray Daner

Miray Daner

Miray Daner
Oyuncu

Doğum Tarihi: 15.1.1999

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk dizi ve sinema oyuncusu.

Tam adı Miray Naz Daner'dir. Oyunculuğa 7 yaşında başlayan Daner, Papatyam dizisinde 121 bölüm Metin Akpınar'ın torunu 'Gonca'yı oynadı. Dersimiz Atatürk filminde Sabiha Gökçen'in küçüklüğünü canlandırdı. İlk başrol deneyimini Disney Channel Türkiye'de yayınlanan Zil Çalınca dizisinde yaşamıştır. Medcezir dizisinde Beren Beylice karakterini canlandıran oyuncu asıl çıkışını Vatanım Sensin dizisindeki Hilal karakteriyle yapmıştır.

Filmografi

2018 Vecihi Hürkuş
2013 Arkadaşım Max
2011 Çınar Ağacı
2010 Dersimiz: Atatürk

Televizyon

2016 Vatanım Sensin
2013 Medcezir
2012 Zil Çalınca
2012 Zil Çalınca Avı
2012 Merhaba Hayat
2010 1 Kadın 1 Erkek
2009 Papatyam
2008 Bez Bebek

Tiyatro

2010 Sürç-i Lisan Etti-isek Affola

Görev Aldığı Yapımlar

Miray Daner Fotoğrafları

Miray Daner Haberleri

Portreler