Miroslav Krobot

Miroslav Krobot

Miroslav Krobot
Oyuncu

Doğum Tarihi: 12.11.1951

Doğum Yeri: Šumperk, Çekya

Çek tiyatro yönetmeni, aktör, oyun yazarı ve tiyatro eğiticisi.

Der Mann aus London (2007), Alois Nebel (2011) ve Okresní prebor - Poslední zápas Pepika Hnátka (2012) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2017 Jako z filmu
2017 Pokot
2015 Malý pán (Seslendirme)
2013 Dakujem, dobre
2013 Revival
2012 Gölgede
2012 Okresní prebor - Poslední zápas Pepika Hnátka
2011 Alois Nebel
2011 Fimfárum do tretice vseho dobrého 3D (Anlatıcı)
2011 Mr. Badger (Kısa Film)
2011 Odcházení
2011 Dom
2010 People Involved (Kısa Film)
2009 Drei Jahreszeiten in der Hölle
2008 Der Dorflehrer
2008 Na vlastní nebezpecí
2007 Der Mann aus London
2007 Jsem vetsí a lepsí (Kısa Film)
2007 Tajnosti
2006 Úcastníci zájezdu
2005 Geschichten des alltäglichen Wahnsinns
2005 Restart

Televizyon

2017 Dabing Street
2016 Modré stíny (Mini Dizi)
2016 Pet mrtvých psu (Mini Dizi)
2015 Doktor Martin
2015 Prípad pro exorcistu (Mini Dizi)
2014 Ctvrtá hvezda
2014 Osmy (TV Filmi)
2013 Nevinné lzi
2013 Burning Bush - Die Helden von Prag (Mini Dizi)
2010 Príbehy obycejného sílenství (TV Filmi)
2003 P.F. 77 (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Miroslav Krobot Fotoğrafları

Miroslav Krobot Haberleri

Portreler