Mo McRae

Mo McRae

Mo McRae
Oyuncu

Doğum Tarihi: 4.7.1982

Doğum Yeri: Kaliforniya, ABD

ABD'li oyuncu, senarist ve yapımcı.

2006 yapımı Sons of Anarchy adlı dizide Tyler ve Gridiron Gang adlı filide Leon Hayes karakterleri ile tanınmıştır.

Filmografi

2018 İlk Arınma Gecesi
2018 Fratia hotilor
2017 Aftermath
2016 Hustle vs. Heartache
2016 Destined
2015 November Rule
2014 Yaban
2013 Başkanların Hizmetkârı
2013 Kings and Beggars (Kısa Film)
2012 Acting Like Adults
2011 The Truth About Angels
2011 CarJack (Kısa Film)
2010 Detention
2010 Everyday Black Man
2009 Just Another Day
2009 Dough Boys
2008 The Fall (Kısa Film)
2008 The Onion Movie
2006 Gridiron Gang
2005 Dirty
2004 Woman Thou Art Loosed
2003 Onüç
2003 Leprechaun: Back 2 tha Hood (Video Filmi)
2001 The Blue Diner

Televizyon

2016 Vital Signs
2016 Pitch
2016 Pana la capat (TV Filmi)
2015 Empire
2015 Murder in the First
2015 Battle Creek
2014 Survivor's Remorse
2013 Ray Donovan
2012 Anarşinin Evlatları
2012 Prodigy Bully (TV Filmi)
2012 CSI: New York
2010 The Defenders
2010 L.A. în alertã
2010 Detroit 1-8-7
2009 Operating Instructions (TV Filmi)
2008 The Deadliest Lesson (TV Filmi)
2008 Chocolate News
2005 Spitalul de urgenta
2004 The Shield
2004 Kanıt Peşinde
2004 Ingerul pazitor
2004 Divizia
2003 Cu sânge rece
2003 I'm with Her
2003 Fastlane
2003 Districtul
2003 Becker
2002 NYPD Blue: Viata de politist
2002 Boston Public

Görev Aldığı Yapımlar

Mo McRae Fotoğrafları

Mo McRae Haberleri