Moe Dunford

Moe Dunford

Moe Dunford
Oyuncu

Doğum Tarihi: 11.11.1987

Doğum Yeri: Dungarvan, İrlanda

İrlandalı aktör.

Oyunculuk kariyerine 2007 yılında The Hidden'da başladı. Daha sonra Kriz ve Game of Thrones gibi birçok filmde ve TV yapımında rol aldı. En dikkat çekici rolü Patrick's Day filmindeki Patrick Fitzgerald ve Vikigler'deki Aethelwulf rolleridir. 2015'te Patrick's Day filmindeki rolüyle 'En İyi Başrol Erkek Oyuncusu' kategorisinde IFTA ve Berlin Film Festivali ödüllerini kazanmıştır.

Filmografi

2018 Dark Lies the Island
2018 Metal Heart
2018 The Dig
2018 Black 47
2017 The Lodgers
2017 Michael Inside
2016 The Flag
2016 Handsome Devil
2016 Gridlock (Kısa Film)
2015 Leave (Kısa Film)
2014 Patrick's Day
2011 The Nixer
2007 The Hidden

Televizyon

2018 Striking Out
2014 Vikingler
2014 Bollywood to Hollywood
2013 An Crisis
2013 Raw
2012 Taht Oyunları
2010 The Tudors

Görev Aldığı Yapımlar

Moe Dunford Fotoğrafları

Moe Dunford Haberleri