Mohamed Mamdouh

Mohamed Mamdouh

Mohamed Mamdouh
Oyuncu

Doğum Tarihi: 9.5.1981

Doğum Yeri: Mısır

Mısırlı oyuncu. 

Daha çok The Blue Elephant (2014), Farsh w Ghata (2013) ve Grand Hotel (2016) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2017 Al Asleyeen
2017 Bank El Hazz
2017 Bashtery Ragel
2016 Kedbet Kol Youm
2015 Shad Ajza'a
2015 Welad Rizq
2015 Yom Maloosh Lazmah
2014 The Blue Elephant
2013 Farsh w Ghata
2013 Al Hafla

Televizyon

2017 The Cell
2017 La Totfe' Al Shams
2016 Grand Hotel
2015 Tariqi: My Way
2014 Embratoreyet Meen
2013 Moga Harra
2008 Super Henedi

Görev Aldığı Yapımlar

  • Mavi Fil, The Blue Elephant, 2014, Oyuncu
  • Çal Çaput, Farsh wa ghata / Rags and Tatters, 2013, Oyuncu

Mohamed Mamdouh Fotoğrafları

Portreler