Mohammad Rasoulof

Mohammad Rasoulof

Mohammad Rasoulof
Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Doğum Tarihi: 16.11.1972

Doğum Yeri: Şiraz, İran

İranlı senarist, yapımcı ve yönetmen.

There is No Evil (2020), Au revoir (2011), İnatçı Bir Adam (2017) ve La vie sur l'eau (2005) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2020 There is No Evil
2017 İnatçı Bir Adam
2013 Dast-neveshtehaa nemisoosand
2011 Au revoir
2009 Keshtzar haye sepid
2008 Baad-e-daboor (Belgesel)
2005 La vie sur l'eau
2002 Gagooman

Yapımcı

2020 There is No Evil
2019 Hatchbak Ghermez
2019 Fils-Mère
2017 İnatçı Bir Adam
2013 Dast-neveshtehaa nemisoosand
2011 Au revoir
2010 Gesher
2009 Keshtzar haye sepid
2008 Baad-e-daboor (Belgesel)
2005 La vie sur l'eau
2002 Gagooman

Senaryo

2020 There is No Evil
2019 Hatchbak Ghermez
2019 Fils-Mère
2017 İnatçı Bir Adam
2013 Dast-neveshtehaa nemisoosand
2011 Au revoir
2009 Keshtzar haye sepid
2008 Baad-e-daboor (Belgesel)
2005 La vie sur l'eau
2002 Gagooman

Görev Aldığı Yapımlar

Mohammad Rasoulof Fotoğrafları

Mohammad Rasoulof Haberleri