Moises Arias

Moises Arias

Moises Arias
Oyuncu, Seslendirme

Doğum Tarihi: 18.4.1994

Doğum Yeri: New York, ABD

Kolombiya asıllı ABD'li oyuncu.

Hannah Montana (2009), Uzay Oyunları (2013) ve The Kings of Summer filmleriyle tanınmıştır.

İlk kez 2005 yılında Everybody Hates Chris dizisinde rol alarak oyunculuk yapmaya başladı. Bir yıl sonra 'Zack ve Cody'nin Lüks Yaşamı' adlı dizide Randall adıyla rol almıştır. 2009'da Disney Channel'ın 'Dadnapped' adlı filminde Andre karakteriyle yer almıştır. Kendisi gibi oyuncuolan kardeşi Mateo Arias ile Youtube'da kısa filmler yönetmiştir. Tanınmış rollerinden biri de Beethoven's Big Break'deki Billy'dir.

Filmografi

2019 Five Feet Apart
2019 The Wall of Mexico
2019 Monos
2018 On Killer Robots (Kısa Film)
2018 Küçük Tilkiler
2017 Mükemmel Uyum 3
2017 Life Boat (Kısa Film)
2016 Ben-Hur
2016 The Land
2015 Blast Beat (Kısa Film)
2015 The Stanford Prison Experiment
2013 Uzay Oyunları
2013 Çılgın Hırsız 2 (Seslendirme)
2013 The Kings of Summer
2012 Noobz
2012 We the Party
2010 Aşırıcılar (Seslendirme)
2010 Astro Boy vs. The Junkyard Pirates (Kısa Video – Seslendirme)
2009 Astro Boy (Seslendirme)
2009 Wizards on Deck with Hannah Montana (Video)
2009 Hannah Montana: The Movie
2009 The Perfect Game
2008 Beethoven Kırmızı Halıda (Video)
2006 Gönüllü Kahraman

Televizyon

2017 Jean-Claude Van Johnson
2014 Dream Corp LLC (Kısa Film)
2013 The Middle (Seslendirme)
2011 Love Bites
2011 Hannah Montana
2009 Waverly Büyücüleri
2009 Fineas ve Förb (Seslendirme)
2009 Dive Olly Dive! (Seslendirme)
2009 Dadnapped (TV Filmi)
2006 Zack ve Cody'nin Lüks Yaşamı
2005 Everybody Hates Chris

Görev Aldığı Yapımlar

Moises Arias Fotoğrafları

Portreler