Moni Damevski

Moni Damevski

Moni Damevski
Oyuncu, Oyuncu Seçimi

Doğum Yeri: Kuzey Makedonya

Makedonyalı oyuncu ve yapımcı.

Tam adı Simeon Moni Damevski'dir. The War Is Over (2010), The Return (2017) ve The Piano Room (2013) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Stela
2019 Onun Adı Petrunya
2018 Hey!
2018 The Witness
2017 Iscelitel
2017 Kolivo (Kısa Film)
2016 Cut Here (Kısa Film)
2016 Crvenata Soba (Kısa Film)
2013 409 (Kısa Film)
2005 Ostani İspraven (Kısa Film)
1996 5 Dead on the Crimson Canvas
1994 Yağmurdan Önce
1985 Jazol
1984 Memed My Hawk

Televizyon

2020 Zoki Poki
2016 Bolka na dusata (Mini Dizi)
1985 Od zad grb (TV Filmi)
1984 Let vo mesto (TV Filmi)

Yapımcı

2017 The Return
2010 The War Is Over

Görev Aldığı Yapımlar

  • Onun Adı Petrunya, Gospod postoi, imeto i' e Petrunija / God Exists, Her Name Is Petrunija, 2019, Oyuncu
  • Yağmurdan Önce, Before the Rain, 1994, Oyuncu Seçimi, Oyuncu

Moni Damevski Fotoğrafları

Moni Damevski Haberleri

Portreler