Mumya Geri Dönüyor

Mumya Geri Dönüyor Yorumları (The Mummy Returns)

Puan : 8/10 74 oy

Mumya Geri Dönüyor Yorum Yaz




"Yorumlar küfür hakaret ve müstehcenlik içeremez. Bu kurallara uymayan yorumlar silinecektir."
Toplam 74 Yorum
  • Film Notu 10/10
    saniye ve dilan 3.8.2007 18:02:00
    cok güzel bir film hayatımda seyrettiğim en güzel şey 1000 kere çıksada hiç sıkılmadan izleyeceğiz oyuncularıda tebrik ederiz hepsi cok yakışıklı ve hepsi güzeller böyle bir film de rol almak için herşey yaparız
  • Film Notu 10/10
    ayşıl keleşoglu 3.8.2007 12:32:00
    ben filmi izlerken cok korkunç oldugunu düşündüm tam tahmin ettigim gibide cıktı fillimdeki mumya cok olan oyuncu başrol olmalıydı diye düşünüyorum bence filim sacma degildi sanki gercekti ben bunu anladım ama filim cok güzeldihayatımda izledigim en güzel filimdi
  • Film Notu 10/10
    merve sahil 31.7.2007 21:13:00
    film çok güzel bayıldım. lütfen en yakın zamanda birkez daha televizyonda izleme fırsatı verin bize. çok müthiş bir film. devamını bekliyorum.by
  • Film Notu 10/10
    ilayda tunçer 31.7.2007 20:42:00
    merhaba tekrar ben esraya rick konusunda tamamiyle katılıyorum bende birdaha televizyonda yayınlansa izlerim bende herkes gibi izlerken korkmadım zaten yyedi yaş üstü ben dokuz yaşındayım bu arada cemreye hiç katılmıyorum filminiz fevkalade bir film bayıldım yani
  • Film Notu 10/10
    ayşe tuncay 30.7.2007 23:20:00
    çok ama çok güzel bir filim. bu filmi kim düşünmüşşe harika birisi olduğunu biliyorum
  • Film Notu 10/10
    esin 30.7.2007 17:50:00
    bence çoook beğendim güzel ve alıcı bir film çünkü oradaki karakterler ve yeni yeni olağanüstü güçler insanın nefesini doruğuna getiriyorlar şahsen ben çook beğendim izlemenizi tavsiye ederim
  • Film Notu 10/10
    ayhan yaygac 30.7.2007 11:41:00
    ben cok beğendim gercekten güzel bir film bence bunu yapanlar bir baya zorlanmışlar benim tarzıma göre güzel yaani yapanın eline sağlık diyorum cokk sevdim.
  • Film Notu 10/10
    sevgi 27.7.2007 12:56:00
    valla ne diyim helal olsun gerçekten çok güzel bir film olmuş.Mısır kültürünü ve atmosferi çok iii yapmışlar.Bu 2. serisi gerçekten süperrrrrrrr....
  • Film Notu 10/10
    güven karaca 23.7.2007 21:52:00
    ilk izledigimde filmin adeta hastası oldum en begendigim ise de imhotep adlı kişşiydi ondan çok etkilendim ve kafaya koydum türkiyeden kaçıcaktım onun yanına onu çok seviyorum
  • Film Notu 10/10
    birolsahin 20.6.2007 16:05:00
    filim çok korkunçtu o mumyaları yarattınızki ben bile aynısını yapamazdım yanı çok güzel bir filim olmkuş akılanmaz o tapınaktan çıkmayı nasıl becerdiler anlayamadım.

Vizyondaki Filmler