Murat Akkoyunlu

Murat Akkoyunlu

Murat Akkoyunlu
Oyuncu

Doğum Tarihi: 20.5.1973

Doğum Yeri: Bursa, Türkiye

Türk tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu.

Bursa Tobav Gençlik Tiyatrosu’nda başlayan tiyatro çalışmalarını, Bursa Devlet Tiyatrosu, Tevfik Gelenbe Tiyatrosu, Tiyatro Ti, Tiyatro Çisenti, Bugay Yapım Prodüksiyon Tiyatro'larında sürdürdükten sonra, 'Godot’yu İzlerken” oyunuyla katıldığı E.S.E.K. topluluğuyla “Üçüncü Türden Yakın İlişkiler” oyununda da çalıştı. 

'Bizimkiler', 'Koltuk Sevdası', 'Cesur Kuşku' ve 'İki Arada' adlı dizilerde oynadı. TRT için çocuk programları yaptı. '10 yönetmen 10 film', 'Dar Alanda Kısa Paslaşmalar' ve 'Çakallarla Dans' adlı sinema filmlerinde rol aldı.

Filmografi

2018 Çakallarla Dans 5
2017 Dört Köşe
2016 Çakallarla Dans 4
2015 Adana İşi
2015 Yok Artık!
2015 Öğrenci İşleri
2014 Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı
2014 Sağ Salim 2: Sil Baştan
2013 İki Kafadar
2013 Arkadaşım Max
2012 Çakallarla Dans 2: Hastasıyız Dede
2012 Sağ Salim
2012 Bu Son Olsun
2011 Papaz Kimde?
2010 Çakallarla Dans
2010 Herkes mi Aldatır?
2009 Haneler
2008 Aşk Tutulması
2008 Plajda
2005 Sen Olmasaydın
2005 2 Süper Film Birden
2003 Neredesin Firuze
2002 Rus Gelin
2002 İki Arada
2001 Cesur Kuşku
2001 Koltuk Sevdası
1999 Dar Alanda Kısa Paylaşmalar

Televizyon

2017 Şevkat Yerimdar
2014 Galip Derviş
2014 1 Erkek 1 Kadın 1 Çocuk
2014 Boynu Bükükler
2011 Su'dan Sebepler
1989 Bizimkiler
2016 Deli Saçması (TV Filmi)
2016 Aile İşi
2015 Komedi Türkiye
2014 Ruhumun Aynası
2013 Herşey Yolunda Merkez
2012 İşler Güçler
2008 Kolay Gelsin
2008 Servet Avcısı
2008 Goncakaranfil
2008 Adanalı
2007 Kısmetim Otel
2007 Şölen
2007 Havva Durumu (TV Filmi)
2006 Can (TV Filmi)
2006 İmkansız Aşk
2004 Zor Adam (TV Filmi)
2004 3. Tür
2004 Büyük Umutlar
2003 Bekarlar
2002 Yıldızların Altında
2002 Efsane
2001 Aşkım Aşkım

Ödülleri

2003 8. Sadri Alışık Ödülleri - Umut Veren Yeni Erkek Oyuncu, Rus Gelin

Görev Aldığı Yapımlar

Murat Akkoyunlu Fotoğrafları

Murat Akkoyunlu Haberleri